Menubord horeca

Professionele menuborden voor horeca gelegenheden

Bent u de trotse eigenaar van een restaurant, café of andere horeca gelegenheid? Dan is het aan te raden om uw menukaart al buiten te presenteren, zodat eventuele klanten direct een goede indruk krijgen van uw specialiteiten. Bij de webshop van 2Bcreated treft u diverse menuborden voor horeca gelegenheden aan, neem dus zeker eens een kijkje!

Diverse mogelijkheden

Zoals u ziet in onze webshop, bieden wij een diversiteit van borden aan. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een groot stoepbord. Hiermee trekt u gegarandeerd de aandacht en is de eerste stap al gezet! Slaagt u er immers in om mensen een kijkje te laten nemen in uw restaurant, dan vergroot u de kans dat zij komen eten al enorm. Het gebruik van een stoepbord is dus een goedkope, maar efficiënte manier om reclame te maken. U kunt bij 2Bcreated kiezen voor sierlijke, klassieke borden, maar ook voor stoepborden die bestand zijn tegen enorme windsnelheden. Deze zijn voorzien van een stevig voetstuk.

Gaat u liever voor een wat kleiner bord? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij bieden diverse mooie menuborden aan voor de horeca. Op deze manier kunt u uw menukaart presenteren in een nette, afsluitbare vitrine. U kunt dit bord zowel binnen als buiten gebruiken en het bord is eenvoudig te verplaatsen! Als extra optie kunt u kiezen voor verlichting van het menubord. Zo kunnen voorbijgangers het bord ook lezen wanneer het ‘s avonds donker wordt.

Uw bestelling snel in huis

Bent u enthousiast over over menuborden voor horeca gelegenheden? Bestel uw favoriete bord dan eenvoudig online. Wij streven naar een 24-uurs-levering, dat betekent dat wij zo snel mogelijk proberen te leveren. Komt u er niet helemaal uit en heeft u advies nodig? Dan helpen wij u natuurlijk graag verder.

   Contact    Assortiment    Showroom standaards

Menustandaard buiten overzicht_1

2BCREATED
Bosbouwweg 8
3813 TA Amersfoort
T +31 (0) 33 475 80 09
E info@2bcreated.nl