Informatiekast

Traditionele en moderne informatiekasten bestellen

Een informatiekast of vitrinekast wordt veelal ingezet voor reclameboodschappen, mededelingen en dergelijke. Het is dan ook een gemakkelijke en professionele manier om uw boodschap op het publiek over te brengen. Daarnaast zijn informatiekasten breed inzetbaar; u ziet ze niet alleen bij scholen en bedrijven, ook bij winkels, restaurants of bij u thuis is de kast een uitstekende toevoeging. Wij laten u dan ook graag kennis maken met ons diverse assortiment.

Verkrijgbaar in diverse formaten

Veel van onze informatiekasten zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Wilt u uw boodschap écht in de schijnwerpers zetten? Kies dan voor een vitrine met led verlichting, gemaakt van zilver geanodiseerd aluminium. Deze zijn verkrijgbaar in diverse formaten, zodat u altijd een passende kast kunt vinden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de wandvitrine van Tradition wanneer u een traditionele uitstraling wenst. Maar ook hebben wij moderne wandvitrines van Innova. Deze zijn zowel staand als liggend te gebruiken en tevens verkrijgbaar in diverse formaten.

Vraag gerust om advies

Kortom bij 2Bcreated heeft u de keuze uit diverse informatiekasten. U kunt deze eenvoudig online bestellen. Wij streven ernaar om uw order zo snel mogelijk te bezorgen. Heeft u advies nodig bij uw aankoop? Dan kunt u ons gerust bellen, wij helpen u graag verder. U vindt het telefoonnummer op deze website. Ook kunt u uw gegeven achterlaten via het contactformulier, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.

   Contact    Assortiment

Wandvitrines overzicht

2BCREATED
Bosbouwweg 8
3813 TA Amersfoort
T +31 (0) 33 475 80 09
E info@2bcreated.nl